Gezzginn
Tıkla

3 Eylül 2008 Çarşamba

Gezginim, Gezginsin, Gezzginn!!

Gezzginn açıldı! Tıklayın:) Tatilden döndüm ama bu sefer de İstanbul'da gezmekle meşguldum. Yani anlatacak yerlerin sayısı arttı. Anca bugün ilk yazıyı yazdım (Safranbolu!!). Diğerleri de çok yakında..

7 yorum:

beenmaya dedi ki...

hadi bakalım hayırlı olsun diyerekten bakacağım sayfana. yalnız son yazıma yaptığın yorum ortadan kayboldu canım ne olduğunu anlamadım. çıkarmadığımı falan düşünme diye bilgilendirmek istedim. kusura bakma emi :((

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun.Hemen bakıyorum :))

^zeynep^ dedi ki...

hayirli olsun sayfan. Merakla takip edecegim, ama burayi da ihmal etme lütfen, bizi istanublun güzel karelerinden mahrum birakma:-) sevgiler!

Yolcu dedi ki...

oouv yeni sayfan hayırlı olsun, ben seni yeni farkettim kusura bakma ya, sen beni linklere bile eklemişsin. Walla birde beni ilglendiren bir blog ha:) istanbula müthiş bir hayranlığım var o yönden. Tebrik ederim blogların ikiside çok güzel ama daha sık yazı bekliyoruz. fotoğraf makinesini belliki iyikullanıyorsun fırsat buldukça çek yayınla yazısınıda yazarsın rastgele:P

ayseyyide dedi ki...

Çok teşekkürler Zeynep:) Şu an istannbull için de gezzginn için de bol bol malzemem var ama bir de zaman bulabilsem. Bayram tebriği bile yapamadım bloglar arası:( Yine geziyorduk işte ve bilgisayara dokunmaya bile vakit bulamadım:) bugün bir şeyler eklemeyi planlıyorum.. sevgiler:))

ayseyyide dedi ki...

Yolcu sana da çok teşekkür ederim ben de artık çok resim az yazı sistemine geçsem diyorum:)) çünkü öylesi hem daha kolay olacak hem de bakması daha zevkli olur sanırım:) Okullar açıldı aniden kesildi blogla olan ilişkim.. Ama şimdi ramazan da bitti daha çok evde olurum artık vakit buldukça yazıcam:) ayrıca bir İstanbul hayranı daha bulduğuma sevindim..:) sevgiler..

Adsız dedi ki...

nasılsın